u subotu, 30. svibnja

Biskup Komarica pozvao vjernike na misu u župnoj crkvi Marija Zvijezda

24.05.2020.
u 12:33

Biskup banjolučki Franjo Komarica poziva vjernike na liturgijsko slavlje u subotu, 30. svibnja u 17.30 u župnoj crkvi Marija Zvijezda. Nedjelja.ba poziv prenosi u cijelosti: 

"Uvjetovani još uvijek aktualnom pandemijom koronavirusa, uvažavajući sve aktualne propise, glede sprječavanja još uvijek moguće zaraze, želimo se u iduću subotu (uoči Duhova), 30. svibnja okupiti u Gospinoj crkvi, u župi Marija Zvijezda na liturgijsko slavlje u čast Mariji – Majci svih naroda, čija je slika već više od šest godina postavljena na javno čašćenje u toj crkvi!

Početak liturgijskih slavlja je u 17.30 sati.

Najprije će se slika u procesiji donijeti pored oltar i uslijedit će molitve u čast Gospi (krunica, litanije, druge molitve). Nastavit će se sa slavljem svete mise. Sva će liturgijska slavlja predvoditi biskup ordinarij – Franjo.

O ovome obavijestite i svoje župljane, da za to znaju i eventualno se i sami priključe našem zahvaljivanju dragoj Gospi, ‘Majci svih naroda’, što majčinski bdije nad svima nama", stoji u pozivu biskupa Franje Komarice. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?