vrijeme

Bijeljina i Prijedor danas najtopliji sa 27 stupnjeva, sutra umjereno oblačno

vrijeme
02.05.2021.
u 14:57

U Bosni i Hercegovini danas je bilo umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Lokalno su registrirani pljuskovi.

Temperature zraka izmjerene u 14.00 sati: Bjelašnica 5; Ivan-sedlo 18; Sokolac 20; Trebinje 21; Bugojno 22; Bihać, Grude i Neum 23; Gradačac, Mostar, Sarajevo i Srebrenica 24; Sanski Most, Tuzla i Zenica 25; Banja Luka i Doboj 26; Bijeljina i Prijedor 27 stupnjeva.

Sutra će u većem dijelu Bosne biti pretežito oblačno vrijeme, rijetko uz malo kiše prijepodne. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjerena naoblaka. Vjetar slab do umjerene jačine, u Bosni većinom sjevernog smjera, a u Hercegovini i jugozapadu Bosne vjetar jugozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 14. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 24 stupnjeva.

U Sarajevu će biti djelomično vedro. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 9 stupnjeva, a najviša dnevna oko 19 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije