Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

AMBYENTA je namještaj s najboljim omjerom cijene i kvaliteta u BiH

11. lipnja 2019. u 10:08 0 komentara 226 prikaza

Bosanskohercegovački proizvođač namještaja Ambyenta  dobitnik je prestižne medalje Best Bay Award za najbolji omjer cijene i kvalitete za 2019./2020.godinu.

U istraživanju tržišta Best Bay Award  kojeg je u BIH provela švicarska certifikacijska organizacija ICERTIAS, brand Ambyenta osvojio je prvo mjesto u kategoriji proizvođač namještaja za 2019./2020.

Best Buy Award je projekt  koji certificira i nagrađuje proizvode i usluge koji na tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete, s time da se nagrađivanje provodi na temelju istraživanja tržišta provedenog u skladu s međunarodno priznatim metodama.

Na pitanje otvorenog tipa: “Navedite naziv proizvođača namještaja  koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu”, najveći broj ispitanika odabrao je Ambyenta namještaj.

Proizvođač namještaja Ambyenta je ponosni nositelj Best Buy Award za 2019./2020. –medalje koja potvrđuje najbolji omjer vrhunske kvalitete i odlične cijene na temelju iskustva i mišljenja samih potrošača.

Tvornica namještaja Ambyenta  počela je sa radom prije 14 godina i robna je  marka kompanije FIS – renomiranog bh. trgovačkog lanca. Ambyenta namještaj  je danas prepoznatljiv brend koji s ponosom predstavlja oko 500 vrhunski dizajniranih i kvalitetnih proizvoda od punog drveta i pločastih materijala.

2015. Ambyenta je osvojila priznanje QUDAL –medalju za kvalitetu ,također zasnovanu na iskustvu kupaca, a konturiran proges i razvoj prema potrebama i željama potrošača nastavljen je i dalje. Rezultat  toga je i dobivanje novog priznanja Best Buy Awarda –nove potvrde da Ambyenta namještaj cijenom i kvalitetom drži vodeću poziciju na bh.tržištu postajući lijep i ugodan dio svakodnevnice svojih kupaca.


 

 

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.