MOSTAR

Agencija za nadzor osiguranja FBiH i Ekonomski fakultet SUM-a potpisali Sporazum o suradnji

17.03.2023.
u 15:29

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru danas je upriličen radni sastanak i potpisivanje Sporazuma o suradnji između  Agencije za nadzor osiguranja Federacije Bosne i Hercegovine i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Sporazum o suradnji potpisali su direktor Agencije gosp. Ivan Luburić i dekan prof. dr. sc. Igor Živko.

Tijekom radnog sastanaka razgovoralo se o suradnji dviju institucija u području sektora osiguranja, osposobljavanju studenata kroz reviziju nastavnih planova za potrebe tržišta osigurnja, programa edukacije za korisnike i djelatnike sektora osiguranja te podizanja svijesti značaja osiguranja u životu pojedinca i gospodarstva.

Sastanku je nazočila gđa. Mirjana Vegar pomoćnica direktora u Sektoru za posredni nadzor društava za osiguranje i Zaštitnog fonda F BiH te prodekani prof. Anela Čolak i prof. Nikola Papac.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije