stvarno je

5 odličnih razloga zašto je dobro biti u vezi s nižim muškarcem

Getty Images
25.03.2019.
u 21:20

Istraživanje provedeno na Sveučilištu New York pokazalo je da se visoki muškarci brže ožene, odnosno, brže nađu patnericu, ali niži muškarci se rjeđe razvode

Kakav je vaš tip muškarca? Zgodan, šarmantan, duhovit, visok? 

Upravo je visina, između ostalih karakteristika, mnogima presudna kod odabira partnera. Neke žene smatraju da su niži muškarci manje privlačni, a još uvijek se i mnoge žene vode stereotipima da bi muškarci trebali biti viši od žena. 

Ovo bi vas trebalo razuvjeriti... 

On zna kako se nositi!

Muškarac koji je u vezi s djevojkom koja je viša od njega, zna kako se nositi i vrlo je siguran u sebe. Svoju visinu ne gleda kao parametar za prosuđivanje nekoga. Riječ je o otvorenoj osobi širih svjetonazora.

Rjeđe varaju

Muškarci nižeg rasta rjeđe će varati svoje partnerice. Pokazalo je to i istraživanje provedeno na portalu za osobe u braku Ashley Madison. Muškarci koji su viši, dvaput češće će varati svoje partnerice od nižih muškaraca, pokazali su rezultati.

Kontakt očima

Kada muškarac nije puno viši od svoje partnerice, lakše i češće uspostavljaju kontakt očima i time intenziviraju svoj odnos. 

U sretnijim su brakovima

Istraživanje provedeno na Sveučilištu New York pokazalo je da se visoki muškarci brže ožene, odnosno, brže nađu patnericu, ali niži muškarci se rjeđe razvode i imaju sretnije i dugotrajnije brakove.

Ne trebate visoke pete

Kada je muškarac vaše visine ili niži, vjerojatno ćete izbjegavati nositi štikle. Udobnije cipele znači manje bolova u nogama.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije