večernjakov pečat

Broje se dani do finala manifestacije, odbori se svakodnevno sastaju

03.05.2018.
u 13:08

Datum finala Večernjakova pečata, jedinstvenog događaja u svijetu koji vrednuje uspjehe u različitim sferama života, približava se.

Nagradni bubanj

U ponedjeljak 14. svibnja bit će poznato tko je Osoba godine za 2017. i tko su pobjednici u kategorijama Gospodarstvo, Politika, Kultura, Sport, Ponos BiH i ostalima. U redakciju Večernjeg lista svakodnevno pristižu kuponi koji će Ocjenjivačkom sudu Večernjakova pečata biti smjerokaz u izboru onih najboljih. Osobe koje budu izvučene iz nagradnog bubnja mogu osvojiti put u Jordan, poklon-pakete, smartphone, knjige...

“Oskarovski” crveni tepih Večernjakova pečata zabljesnut će 14. svibnja. Već stižu potvrde dolazaka visokih gostiju koji će uveličati ovogodišnju manifestaciju. Osim u Mostaru, u kojemu će se održati finale, vrijedne ekipe Večernjakova pečata rade i u Sarajevu i u Zagrebu. Skulpture za Večernjakov pečat, koje će nagrađeni u kategorijama nositi svojim kućama, već su spremne. Također, Pečat priprema i brojna iznenađenja, s obzirom na to da svake godine iznjedri nešto novo, bilo da se radi o tisućljetnoj pomirbi, pronalasku Daytonskog sporazuma ili pak donošenju Povelje Kulina bana. Glazbeni dio Večernjakova pečata ponovno će biti veličanstven. Finalizirani su dogovori sa zvijezdama iz zemlje, okruženja, ali i svijeta. Ništa se ne prepušta slučaju. Sastanci Organizacijskog i Provedbenog odbora Večernjakova pečata traju na svakodnevnoj razini. Svatko svojom idejom pokušava dati doprinos jedinstvenom događaju, jednom od najvećih u okruženju. Tisuće sati potrošene su na pripremu ovogodišnjeg Pečata, a oko dvije tisuće imena bilo je u igri za ulazak među 150 nominiranih za Osobu godine.

Kuponi pristižu u redakciju

Ocjenjivački sud danonoćno je radio na iščitavanju biografija svih dvije tisuće kandidata, kao i na kratkim biografijama onih koji su naposljetku nominirani. Mnogima je nominacija za Večernjakov pečat referenca za buduće poslove i mnogi će ovaj uspjeh upisati u svoju biografiju, osobito kada su svjesni da je njihov izbor bio pravo istraživačko djelo u kojem je sudjelovalo više ljudi koji su tijekom cijele godine pratili njihov rad. Krenulo je odbrojavanje. Brojni nominirani s nestrpljenjem će iščekivati hoće li prezenter upravo njihovo ime i prezime izreći kao ono koje je pobijedilo u kategoriji ili je Osoba godine u BiH. Sve je još uvijek otvoreno, kuponi pristižu, predlaganje kandidata za Osobu godine odvija se i preko maila, kao i profila Večernjakova pečata na društvenim mrežama. Bliži se 14. svibnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije