TEŠKE POSLJEDICE

Zabrinuta majka odlučila se na drastičnu lekciju na Facebooku zbog kćerkinog (15) opijanja

majka
Facebook
04.09.2016.
u 16:07

Melissa je dodala i kako je većina prijatelja ostavila Ryle samu iz straha da ne upadnu u probleme

Melissa Aho iz Massachusettsa odlučila je na svojem Facebook profilu objavila fotografiju njene kćeri koja leži u bolnici u komi.

Na šokantnoj fotografiji vidi se kako njena kćer Rylie Ackles bespomoćno leži u bolnici dok joj iz usta viri cijev. Melissa je svjesna da je fotografija uznemirujuća, no na njenu objavu odlučila se kako bi druge upozorila na opasnosti od alkohola zbog koje je njena kćer završila u komi, javlja Metro.

U objavi na Facebooku opisala je kako je svoju kćer pronašla u automobilu u besvjesnom stanju i prekrivenu bljuvotinom dok joj je iz usta curila pjena. 

Rylie je ranije tog dana majci rekla kako će prenoćiti u kući prijateljice te da će otići u kino. Uskoro je dobila poziv od jedne osobe koja je bila u društvu njene kćeri. Ona joj je kazala kako Rylie nije dobro. Jedino što je znala je da je njena kćer pila votku.

- Doktori su rekli da moja kćer više ne diše samostalno. Provela sam 14 sati moleći za život moje kćeri, prisjećala se trenutaka kada je rođena, njenog prvog osmijeha, prvog puta kada je rekla mama, njenih prvih koraka, prvog dana škole i prvih prijateljstava - stoji u objavi.

Melissa je dodala i kako je većina prijatelja ostavila Ryle samu iz straha da ne upadnu u probleme. Svima onima koji zateknu svoje prijatelje u ovom stanju poručila je da pozovu hitnu pomoć.

- Molim vas, podijelite ovaj status da još neko dijete ne prolazi kroz sve ovo - napisala je Melissa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije