od 5.8 po Richteru

VIDEO Pogledajte reakcije voditelja australske jutarnje emisije na potres

australija potres
22.09.2021.
u 18:12

Potres jačine 5.8 po Richterovoj ljestvici pogodio je Australiju, a australskog novinara i voditelja Michael Rowlanda i njegovog kolegu Tonyja Armstronga u studiju pred kamerama. Sve se u jednom trenu počelo tresti, a oni su zatečeni zbunjeno zastali. Probali su shvatiti o čemu se radi te što trebaju napraviti. "Potres je", čuo se glas u studiju. Zatim su zaključili da je to bio jak potres te da je najbolje napustiti studio te ustali. 

Snimka njihove reakcije objavljena je na službenom Twitter profilu emisije 'News Breakfast', a video je podijeljen više od 2000 puta te je skupio više od 9000 lajkova.

Inače, 'News Breakfast' je jutarnja emisija koji se emitira u Australiji od 2008. godine na ABC televiziji. Emisija traje tri sata, a voditelji su Michael Rowland i Lisa Millar. Rowland se na toj poziciji nalazi od 2010. godine, dok je njegova kolegica voditeljsku palicu preuzela 2019. Kod vođenja emisije društvo im prave još Tony Armstrong koji donosi sportske sadržaje, Madeleine Morris s poslovnim vijestima i Nate Byrne koji donosi vremensku prognozu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?