SAD

Uhićen Trumpov dugogodišnjji saveznik. Trump: 'Ovo je lov na vještice'

25.01.2019.
u 13:45

Roger Stone, dugogodišnji saveznik predsjednika Trumpa, uhićen je na Floridi, a optužen je po sedam točaka u istrazi Mueller

Roger Stone, dugogodišnji saveznik predsjednika Trumpa, uhićen je na Floridi, a optužen je po sedam točaka u istrazi Mueller. Optužnica uključuje jednu točku za ometanje službenog postupka, pet točaka za lažne izjave i jednu točku neovlaštenog mijenjanja svjedoka, prenosi BBC.  

Odvjetnik Robert Mueller istražuje navodnu povezanost između Rusije i Trumpove kampanje. Trump je opovrgnuo optužbe da je on ili njegovo osoblje surađivalo s Rusijom kako bi pospješilo svoju kandidaturu na predsjedničkim izborima u SAD-u 2016., a Muellerove optužbe nazvao je lovom na vještice.  

Dosadašnja Muellera istraga dovela je do optužbi više od dvadesetak Rusa, kao i nekoliko ljudi izravno povezanih s Trumpom. Stone će se pojaviti na sudu nešto kasnije u gradu Fort Lauderdaleu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?