boo

Uginuo je najslađi i najpopularniji pas na svijetu

Foto: Facebook
1/3
19.01.2019.
u 13:36

Na Facebooku je Boo imao 16,6 pratitelja, a uginuo je u 12. godini.

Pomeranac Boo, najslađi i najpopularniji pas na svijetu, uginuo je u svojoj 12. godini, obavijestila je putem Facebooka njegova vlasnica Irene Ahn. 

– Dragi prijatelji, u dubokoj tuzi tugom vas obavještavam da je Boo preminuo noćas u snu i tako se pridružio svom najboljem prijatelju Buddyju. Sigurni smo da ga je upravo on dočekao s druge strane duge. Naša obitelj je žalosna i slomljena, a jedina utjeha nam je što Boo više ne trpi bol – napisala je na Facebooku vlasnica Irene. Ovaj preslatki pomeranac postao je zvijezda na društvenim mrežama zbog neodoljivih fotografija koje je njegova vlasnica redovito objavljivala i samo na Facebooku je imao 16,6 milijuna pratitelja. Boo se razbolio prije dvije godine, a prema riječima njegove vlasnice, razbolio se od tuge nakon što je uginuo njegov vjerni prijatelj Buddy.

Otkako je otvorila Facebook stranicu za svog psića Ireni su dnevno u inbox pristizale stotine poruka o tome kako je Boo mnogima uljepšao i razveselio neke teške dane i životne situacije. 

– Zbog poruka u kojima ste mi pisali da vam je Boo unio radost u život, znala sam da je njegova Facebook stranica ispunila svoju svrhu. Boo je bio najsretniji pas na svijetu. Bio je toliko umiljat i njega su zavoljeli i oni koji nisu ljubitelji pasa – piše u objavi vlasnice. U njenu obitelj Boo je stigao kao štene i odmah su počeli stvarati neraskidivi odnos. Zdravlje mu je postalo narušeno nakon gubitka prijatelja Buddyja.

– Ubrzo nakon što je Buddy umro, Boo je počeo imati problema sa srcem. Mislimo da mu je srce bukvalno puklo kad nas je Buddy ostavio. Držao se i još godinu dana nakon što je Buddy uginuo, uveseljavao je naš život. Siguran sam da je najradosniji trenutak za Buddyja i Boo bio kada su se ugledali na nebu – dirljivo je napisala Irene.  
 

Ključne riječi
Boo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?