NAKON SVAĐE I NAGURAVANJA

U centru Dubrovnika propucan taksist. U njega je ispaljeno 6 metaka

Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija
18.07.2019.
u 08:36

Očevici događaja ustvrdili su da ga je jedan od metaka pogodio u koljeno te da je sve započelo naguravanjem da bi na kraju kulminiralo i pucnjavom te ranjavanjem

U  Dubrovniku je noćas došlo do obračuna. Kako su nam potvrdili iz PU dubrovačko-neretvanske jedna osoba je propucana. U tijeku je kriminalističko istraživanje. 

"Oko 00:45 sati na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja kada je ozlijeđen 28-godišnjak koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinitelja poznat je policiji", propćili su iz PU dubrovačko-neretvanske. 

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, propucan je taksist u kojeg je ispaljeno šest metaka. Očevici događaja ustvrdili su da ga je jedan od metaka pogodio u koljeno te da je sve započelo naguravanjem da bi na kraju kulminiralo i pucnjavom te ranjavanjem. S taksistom su se sukobila dva muškarca, koji su trenutno u bijegu.



 

Iz Operativngo komunikacijskog centra su rekli kako će o slučaju opširnije moći govoriti danas ujutro. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?