Američki predsjednik

Trump: Ovo su jako strašna vremena za mlade muškarce u Americi

Donald Trump
02.10.2018.
u 21:26

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je pred novinarima kako je "teško" i "strašno" vrijeme za mladiće u SAD-u. Poručio je to dok je razgovarao s novinarima o Brettu Kavanaughu, za kojeg je rekao da se osjeća jako dobro.  

Trump je tako još jednom izrazio potporu čovjeku kojeg je nominirao za suca Vrhovnog suda Brettu Kavanaughu, koji je optužen za seksualno zlostavljanje. Glasanje o njegovom primanju u Vrhovni sud odgođeno je dok FBI ne istraži navode o seksualnom zlostavljanju, prenosi Index.hr. 

"Jako strašno vrijeme za mlade Amerikance"

Kada je Trump upitan o mladim ženama, rekao je da je ženama super. "Ženama ide sjajno", rekao je Trump te dodao kako su vremena jako teška za mlade muškarce u Americi.

"Ovo su jako strašna vremena za mlade muškarce u Americi. Sada možete biti krivi za nešto za što uopće možda niste krivi. To su jako teška vremena", rekao je Trump i nastavio govoriti o teškim vremenima za mlade Amerikance.

"Možete biti netko tko je bio savršen cijeli svoj život, a netko bi vas mogao optužiti za nešto - ne mora se tu nužno raditi o ženi - ali netko bi vas mogao optužiti za nešto i vi ste automatski krivi", zaključio je Trump koji unatoč optužbama podupire svog kandidata za Vrhovni sud, Bretta Kavanaugha.

Ako Kavanaugh bude potvrđen kao sudac Vrhovnog suda, bit će to velika pobjeda za Trumpovu administraciju.

Trump je danas novinarima rekao kako se nada da će Kavanaugh biti potvrđen kao sudac Vrhovnog suda. Na pitanja o Kavanaughu koja su postavljena nekoliko puta odgovorio je da čeka istragu FBI-a te da je ni na koji način ne želi remetiti, pa ni svojim izjavama.

Kritizirao ženu koja je svjedočila protiv Kavanaugha

Osim toga, kritizirao je profesoricu Christine Blasey Ford koja je svjedočila pred Senatom o seksualnom zlostavljanju za koje je optužila Kavanaugha.

"Teško je kada ste primjer 35 godina i onda netko dođe i kaže da ste napravili ovo ili ono. Ta osoba navede tri svjedoka, a ta tri svjedoka ne potvrde to što osoba govori", rekao je Trump te dodao kako je jako strašno kada ste u situaciji u kojoj ste krivi dok se ne dokaže suprotno.

"Cijeloga života slušam da smo nevini dok nam se ne dokaže krivnja, ali sada se čini da smo krivi dok se ne dokaže suprotno. To je jako, jako težak standard", zaključio je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?