Američki predsjednik

Trump: Nikad ne pijem. Zamislite da pijem, bio bih najgori na svijetu

Donald Trump
Reuters/PIXSELL
01.10.2018.
u 21:02

Nakon što je Brett Kavanaugh, sudac kojeg je Trump predložio za suca Vrhovnog suda SAD-a, pred Senatskim odborom nekoliko puta ponovio kako "voli pivo", ali i negirao kako je pio toliko da bi gubio svijest i pamćenje, svoje stavove o alkoholu iznio je i Trump.

Trump je priznao kako to nije nešto što dijeli sa sucem Kavanaughom kojeg je nominirao za Vrhovni sud, a koji je potom optužen za seksualno zlostavljanje, prenosi Index.hr. 

"Zamislite da ja pijem"

Rekao je kako može reći da nikad au životu nije popio pivo te kako mu je to jedna od rijetkih dobrih osobina.

"Ne pije,. Iskreno mogu reći kako nikada u životu nisam popio pivo. To je jedna od mojih jedinih dobrih osobina", rekao je novinarima uz smijeh odgovarajući na pitanje CNN-ove novinarke.

"Nikada nisam uzeo čašicu alkohola. Nikada nisam pio, jednostavno nisam", rekao je i dodao kako bi bio najgori da pije.

"Zamislite da pijem? Kakav bi to nered bio. Bio bih najgori na svijetu. Ne, nikada nisam pio, OK", odgovorio je Trump.

Novinarka ga je upitala je li zabrinut oko mogućnosti da je Kavanaugh lagao o svojim navikama vezanim za alkohol kada je svjedočio pred Senatom.

Komentirao Kavanaughovo svjedočenje

"Gledao sam ga kako svjedoči. Iznenadio sam se koliko je izrazio da voli pivo. To nije čovjek koji je savršen kada se radi o alkoholu", rekao je Trump.

Ranije je Trump govorio o alkoholizmu u svojoj obitelji rekavši kako se njegov stariji brat Fred mučio s alkoholizmom te kako je preminuo u dobi od 43 godine.

"Imao sam brata Freda. Divan tip, najzgodniji tip, najbolja osobnost, puno bolja nego moja. Ali, imao je problem. Imao je problem s alkoholom i govorio mi je da ne pijem. Bio je dosta stariji od mene i poslušao sam ga. Poštovao sam ga ", rekao je tada Trump. Dodao je kako zbog bratovih upornih savjeta nikada nije pio ni pušio.

"Naučio sam na Fredovom primjeru. Naučio sam", rekao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?