GDJE MU JE BILA PAMET

Sutkinja policajcu koji je zbog svog postupka morao dati otkaz: Ti si potpuni idiot!

14.11.2018.
u 13:35

Policajac iz Toronta izvršavao je raciju s kolegama kada je odlučio uzeti nešto za sebe

Policajac iz kanadskog Toronta koji je pojeo čokoladu s marihuanom tijekom jedne racije izjasnio se krivim na sudu za pokušaj opstrukcije pravde. 

Vittorio Dominelli kazao je kako ga je sram zbog onoga što je učinio 27. siječnja, a sutkinja Mary Misener nazvala ga je 'potpunim idiotom'.

Tužitelj je na sudu kazao kako je Dominelli s mjesta na kojem su imali raciju uzeo tri table čokolade od lješnjaka punjene uljem kanabisa, a koje je policija planirala zaplijeniti.

On i još jedan policajac su kasnije pojeli jednu čokoladu koja je nakon 20 minuta počela djelovati te im je zatrovala organizam zbog čega su morali potražiti pomoć.

Policajci Jamie Young i Dominelli radili su na pretrazi Društvene kanabis klinike gdje su ukrali sporne čokolade, a kasnije su nastavili raditi na nadzoru ulica. Tijekom noći, Dominelli je preko policijskog radija javio da mu je loše i da će se onesvijestiti, piše Metro.

– Odmah sam shvatio kakvu sam glupost učinio. U tom trenutku nisam razmišljao o posljedicama i što će biti ako me razotkriju, samo sam trebao medicinsku pomoć – rekao je Dominelli.

Drugi policajac se pak oskliznuo na ledu dok su čekali pomoć pa su obojica završili u bolnici.

Zbog svoga postupka, Dominelli je dao otkaz na poslu, a kazna će mu naknadno biti izrečena.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?