LJUBAVNI PROBLEMI

Srela ljubav iz školskih dana: 'Rekao je da me neće iskoristiti, a onda je napravio ovo...'

Dreamstime
18.08.2019.
u 20:45

Mladić je rekao kako je sretan što su opet nabasali jedno na drugo i kako on neće biti taj koji će je iskoristiti. Ipak, učinio je upravo to.

Četiri godine su prošle otkada je danas 22- godišnja djevojka završila sa srednjom školom i upisala fakultet u drugom dijelu zemlje, gdje se i preselila. I poslala je pismo Deidre na portalu The sun, ne otkrivajući svoj identitet, zbog ljubavnog problema.  

Naime, nedavno je na Facebooku "naletjela" na svog školskog kolegu iz srednjoškolskih dana i počeli su se dopisivati. Kroz poruke su priznali jedno drugome da su se pogledavali i tijekom školskih dana, no nijedno od njih nije priznalo onome drugome da joj/mu se sviđa. 

Mladić je rekao kako je sretan što su opet nabasali jedno na drugo i kako on neće biti taj koji će je iskoristiti. Ipak, učinio je upravo to.  Iako se inače ne upušta u seksualne odnose na prvom spoju, s činjenicom da se odavno već poznaju, djevojka i mladić prepustili su se strastima. No, djevojka nije željela da tu njihov ponovni susret prestane.

Počela je maštati o njihovom ponovnom susretu i novim seksualnim igricama, no muškarac ju je na Facebooku - blokirao!

Prestao je odgovarati na njene poruke i od opisanog susreta, djevojka i mladić se nisu ni čuli ni vidjeli.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?