Hrabri šestogodišnjak

Slavni glumac iznenadio dječaka koji je spasio sestru od psa, ljude rasplakala snimka

16.07.2020.
u 19:18

Vijest o šestogodišnjaku koji je spasio mlađu sestricu od pobješnjelog psa obišla je svijet, a na nju je reagirao i glumac Chris Evans.

Nakon što je čuo što se dogodilo, Evans, koji je u Marvelovim filmovima utjelovio Kapetana Ameriku, snimio je video i poslao ga dječaku koji je ovaj pogledao odjeven u kostim Kapetana Amerike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There are no words. We are so, so thankful.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

"Hej, Bridger, ovdje Kapetan Amerika. Kako si, prijatelju? Pročitao sam tvoju priču. Vidio sam što si učinio i siguran sam da čuješ puno ovakvih stvari zadnjih dana, ali želim ti i ja reći: Ti si heroj. To što si napravio bilo je tako hrabro i nesebično. Tvoja sestra je sretna što si joj ti stariji brat. Tvoji roditelji su sigurno ponosni na tebe", rekao mu je Evans u videu.

Snimku koju su dobili i snimku dječaka dok je gleda na Instagramu je objavila njegova teta Nikki.

"Razgovor s Kapetanom Amerikom. Nemam riječi. Jako smo, jako zahvalni", napisala je uz video koji je pogledalo gotovo milijun ljudi u manje od 24 sata.
Sudeći po komentarima, mnogi su bili dirnuti ovom snimkom.

"Takva predivna poruka za tako hrabrog velikog brata", "Ovo je najslađe što sam ikad vidjela", "Suze mi teku, tako slatko", "Samo dva genijalna superheroja razgovaraju. Čista sreća", "Tako sam sretna što je dobio ovu pohvalu, zaslužio je", bili su neki od komentara.

Maleni Bridger je riskirao svoj život kako bi od pobješnjelog psa spasio mlađu sestricu. Kad je pas 9. srpnja napao njegovu sestru, mališan je hrabro uletio, a pas ga je izgrizao po licu i glavi. Unatoč zadobivenim ozljedama, uspio je zgrabiti sestru za ruku i pobjeći s njom na sigurno. Dobio je 90 šavova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?