RAT U EUROPI

Ruska zlokobna poruka moćnim liderima na NATO summitu: Ovo su vaše koordinate

Autori: Vecernji.hr, Hina
28.06.2022.
u 19:02

Ruska svemirska agencija objavila je koordinate stožera obrane zapadnih zemalja uključujući američki Pentagon i mjesto održavanja samita NATO-a, i napisala da zapadni satelitski operateri rade za ruskog neprijatelja - Ukrajinu.

Dmitrij Rogozin, čelnik Roscosmosa, rekao je ruskoj novinskoj agenciji RIA Novosti: „Cijeli konglomerat privatnih i državnih orbitalnih grupacija sada radi isključivo za našeg neprijatelja“.

Članovi NATO saveza predvođenog SAD-om ne kriju činjenicu da šalju oružje kako bi pomogli Ukrajini u otporu ruskoj invaziji.

„Danas se u Madridu otvara samit NATO-a na kojem će zapadne zemlje Rusiju proglasiti svojim najgorim neprijateljem“, napisao je Rogozin na društvenoj mreži Telegram.

„Roscosmos objavljuje satelitske fotografije mjesta održavanja samita i samih 'centara odlučivanja' koji podržavaju ukrajinske nacionaliste“, naveo je.

Objava je uključivala ruske satelitske slike mjesta održavanja samita u Madridu, Pentagona, Bijele kuće u Washingtonu, zgrade britanske vlade u središtu Londona, zgrade njemačkog kancelara i parlamenta u Berlinu, sjedišta NATO-a u Bruxellesu, te rezidencije francuskog predsjednika i druge vladine zgrade u Parizu.

„Dajemo i koordinate objekata“, napisao je Rogozin.

„Za svaki slučaj“, dodao je.

Objavu možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije