Obratio se i porukom

Princ William o Charlesu: "Jako sam ponosan na sina"

charles william
24.10.2021.
u 11:25

Princ Charles i princ William pozirali su u opuštenom izdanju, a njihova fotografija oduševila je brojne obožavatelje kraljevske obitelji.
 Charles je nahvalio starijeg sina i budućeg nasljednika princa Williama, naročito njegovo zalaganje u radu za spašavanje planete.

-Veoma sam ponosan na svog starijeg sina zbog predanosti u borbi za okoliš. Svijet se mora okupiti kako bismo sve isplanirali, promijenili ideju i izgradili održivu budućnost koja nam je svima potreba- napisao je Charles uz fotografiju nakon što je William postavio punjač za električne automobile u Kensingtonskoj palači, a brojni pratitelji iskazali su oduševljenje opuštenim izdanjem.

Kako piše Daily Mail, William je pokrenuo projekt postavljanja punjača za električna vozila na kraljevskom imanju, a nedavno je kritizirao let u svemir Williama Shatnera kada je kratko rekao da bi svjetski umovi trebali biti usredotočeni na popravljanje našeg planeta, a ne na pronalaženje sljedećeg mjesta za život.

Također je izrazio zabrinutost zbog porasta tjeskobe kod mladih uzrokovanih klimatskim promjenama te naglasio kako ne želi da njegov sin, princ George o istom pitanju mora govoriti za 30 godina kada će već biti prekasno.

William se među ostalim osvrnuo i na oca, princa Charlesa koji se već godinama bavi „zelenim pitanjima“, a na početku je zbog svojih uvjerenja imao problema kada je prvi puta počeo govoriti o klimatskim promjenama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije