princeza od monaka

Prijatelji najtužnije princeze na svijetu otkrili da nije onakva kakvom se čini

princ monaka
17.09.2021.
u 17:34

Članica monegaške kraljevske obitelji koja je prozvana najtužnijom princezom na svijetu zbog suza na njezinom i Albertovom vjenčanju princeza Charlene (43) prema izjavama svojih prijatelja koje su dali za magazin People, nije tako krhka kako se čini. Princeza trenutno boravi u Južnoj Africi gdje se liječila od infekcije uha i grla, operirala sinuse te ugradila dentalne implantante, a sada je spremna za povratak kući, u Monako, princu Albertu. 

"Samo da budemo iskreni, ona je olimpijka i snažna je emocionalno i fizički", rekao je jedan od njezinih bliskih prijatelja za magazin People. Dodao je da princeza slijedi svoje strasti i ne želi ispunjavati očekivanja drugih o tome kako se član kraljevske obitelji treba ponašati ili odijevati.

"Brine za očuvanje nosoroga od izumiranja i učenju djece plivanju. Ne želi biti kao Kate Middletone i ne želi biti nova Grace Kelly", izjavio je njezin drugi prijatelj. Dodao je kako je princeza Charlene osoba koja uništava popularna vjerovanja te kako je svoja i nije sramežljiva ni osjetljiva. 

 | Autor : DPA/Pixsell, Reuters/Pixsell Foto: DPA/Pixsell, Reuters/Pixsell No, bez obzira na zdravstvene probleme, odsusutvo od doma potaknulo je daljnja šuškanja o tome kako su bračni problemi pravi razlog njezinog boravka u Africi. Ipak, princ Albert (63) se pripremao za njezin povratak kući, a navode o njihovom lošem odnosu je negirao.

"Nije napustila Monaco! Nije otišla jer se ljuti na mene ili bilo koga drugoga i nije u egzilu. Otišla je prvenstveno zbog medicinskih razloga te kako bi preispitala rad svoje udruge i provela neko vrijeme s bratom i prijateljima", objasnio je princ Albert. 

Dodao je kako je ranije trebao reagirati na glasine, ali se radije usredotočio na brigu o djeci i vjerovanje kako će se princeza ubrzo vratiti. Inače, princeza je zbog boravka u Africi propustila niz događaja u svojoj obitelji poput povratka u školu svoje djece, blizanaca, princa Jacquesa i princeze Gabrielle te proslave desete godišnjice braka koja je bila 1.srpnja. 

Princeza Charlene od Monaka | Autor : Reuters/PIXSELL (Ilustracija) Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija) Brak princa Alberta i princeze Charlene od Monaka uvijek je bio zanimljiv javnosti, pogotovo jer se već dugo govori o problemima u njihovom odnosu. Charlene je bivša olimpijska plivačica, a u brak s princom Albertom je ušla plačući nakon što je navodno pobjegla iz Monaka. Također, princeza je uoči vjenčanja, odnosno dok je isprobavala vjenčanicu u Parizu, saznala da princ ima izvanbračno dijete.

Albert i Charlene su se upoznali 2000. godine i nakon deset godina su se zaručili. Prinčeve brojne afere puno puta su ugrozile njihov brak, a navodno su njegovi odvjetnici rekli Charlene da može otići kada mu rodi muškog nasljednika o čemu ona nikada nije govorila u javnosti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije