DA SU SVI KAO ON...

Ova fotografija Billa Gatesa postala je hit na internetu, vidite li zbog čega

Foto: Facebook
18.01.2019.
u 12:56

Ovako se ponašaju bogati ljudi, za razliku od pozera sa zlatnom školjkom u Bijeloj kući, napisao je muškarac koji je objavio fotografiju milijardera

Internetom se širi fotografija milijardera Billa Gatesa kako čeka u redu za burger ispred lanca brze hrane Dick's u Seattleu. 

S rukama u džepovima strpljivo čeka svoj red za narudžbu, no to ne bi bilo ništa neobično da nije riječ o čovjeku koji ima bogatstvo od gotovo stotinu milijardi dolara. 

Prema Forbesu, s bogatstvom od 97 milijardi dolara, Bill Gates je drugi najbogatiji čovjek na svijetu. Međutim, to ga ne sprečava, za razliku od onih bogataša koji imaju mnogo manje novca od njega, da se ponaša kao većina njegovih sugrađana.

Fotografiju je na Facebooku objavio bivši zaposlenik Microsofta Mike Galos. 

– Kad si vrijedan oko 100.000,000.000 dolara, vodiš najveću humanitarnu organizaciju u povijesti svijeta i čekaš u redu za burger, pomfrit i Colu u Dick'su kao svi mi... Ovako se ponašaju bogati ljudi, za razliku od pozera sa zlatnom školjkom u Bijeloj kući – napisao je on. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije