Naslovnica Svijet

Otkriveni novi detalji veze: Agresivna Yoko je Lennona natjerala na terapiju hipnozom!

Connolly piše da je nakon te terapije Yoko preuzela kontrolu nad svim njegovim financijama, postala je njegov menadžer, ali i obavljala poslove umjesto njega.
07. prosinca 2018. u 07:30 0 komentara 128 prikaza

Nova knjiga autora Raya Connollyja o životu slavnog Beatlea "Being John Lennon: A Restless Life" otkriva kako je Yoko Ono zapravo osvojila Lennona. 

Autor knjige tvrdi da mu je Yoko neprestano slala pisma i poruke i slijedila ga, gdje god bi se pojavio. Navodno je u početku htjela da bude sponzor njenoj umjetnosti. Umjetnica nije prihvaćala odbijanje i bila je strašno agresivna. Johnu je neprekidno pisala pisma,a autor piše i da ga je upravo ona navukla na heroin i LSD. 

Čarolija iz ljubavne veze nestala je do 1972. godine kada je Yoko Johnu našla 22-godišnju ljubavnicu May Pang koja je radila za njih. Njih dvoje proveli su 18 mjeseci zajedno u Los Angelesu, a Lennon je tada navodno bio jako sretan iako ga je Yoko zvala i do 10 puta na dan

Ona ga je nagovorila i da ode na hipnotičku terapiju kako bi prestao pušiti. Connolly piše da je nakon te terapije Yoko preuzela kontrolu nad svim njegovim financijama, postala je njegov menadžer, ali i obavljala poslove umjesto njega.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.