REDOVITO JU PERE

Otkrila trik za čišćenje posteljine koji će vas potaknuti da je češće mijenjate: 'Osjećala sam se posramljeno'

Foto: Facebook
1/4
28.02.2020.
u 18:45

Iako redovito perete svoju posteljinu, iskustvo ove žene moglo bi vam promijeniti mišljenje.

Postoji velika rasprava koliko često se mora prati posteljina: dok neki tvrde svaka dva tjedna, drugi govore svaki tjedan. No, jedna žena doživjela je šok kada je probala trik za čišćenje koji je vidjela na internetu, a moglo bi vas potaknuti da češće mijenjate posteljinu, piše metro.co.uk.

Sara iz Australije vidjela je jednostavan trik za dubinsko čišćenje posteljine na internetu te ga je odlučila isprobati. Iako svoju posteljinu mijenja i pere redovito, ostala je u šoku kada je vidjela koliko prljavštine je zapravo bilo u njoj.

Trik je vrlo jednostavan - samo skinite posteljinu i pustite je da se nekoliko sati moči u kadi s vodom. Zatim je izvadite, možete je staviti malo u preilicu rublja kako bi se izbacio višak vode ili je odmah stavite na sušenje i to je cijeli trik.

Sara je svoj proces pranja objavila u Facebook grupi Mums Who Clean, a napisala je: "Svoju posteljinu perem u perilici rublja barem jednom mjesečno pa sam ovaj mjesec htjela isprobati ovaj trik. Nakon samo pola sata močenja, mogla sam vidjeti koliko je voda prljava. Osjećala sam se posramljeno i odvratno."

Zadnja fotografija je ta koja je potaknula reakciju u Facebook grup, jer ona pokazuje koliko prljavštine je iz njene posteljine u kadi, a ljudi su bili zgroženi. "Šokantno je koliko prljavštine izađe, čak i nakon pranja", glasio je jedan komentar, dok je drugi rekao: "Wow, moram odmah ovo napraviti sa svojom posteljinom. Fuj!"

Sarin proces pranja pogledajte u galeriji:

Foto: Facebook/RTL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?