Popili koktel lijekova

Optužili je za ubojstvo: Htjeli skupa umrijeti, a ona preživjela

Facebook/Joy Munns
07.11.2019.
u 14:04

Par je u braku bio 60 godina i u poruci dugoj 14 strana, kojom su se htjeli oprostiti od obitelji, napisali su kako su se odlučili prekinuti svoje živote zbog 'lošeg zdravlja, zlostavljanja i svađa sa susjedima'

Ovo je zadnja zajednička fotografija Dennisa (81) i Mavis Eccleston (80), koji su nakon što je njegov rak zašao u terminalnu fazu odlučili zajedno umrijeti.

Popili su koktel lijekova. On je umro, no liječnici su spasili Mavis, nakon čega je optužena za muževo ubojstvo. Kći Joy Munns izborila se za majčinu slobodu na suđenju koje je trajalo dva tjedna, prenosi 24sata.hr. 

Par je u braku bio 60 godina imaju troje djece. U poruci dugoj 14 strana, kojom su se htjeli oprostiti od obitelji, napisali su kako su se odlučili prekinuti svoje živote zbog 'lošeg zdravlja, zlostavljanja i svađa sa susjedima'.

Obitelj tvrdi da je policija maltretirala Mavis u zatvoru, a njezin sin Kevin kaže kako mu je policijski načelnik rekao kako će od njegove mame 'napraviti primjer'.

Mavis je na sudu rekla kako je na dan kad su popili smrtonosni koktel njezin suprug zbog bolova 'jaukao kao ranjena životinja' te da su se onda dogovorili da će sve završiti.

- Molio me da mu pomognem umrijeti i dao mi je točne upute kako da to napravim. Rekla sam mu da ako je stvarno odlučio tako otići, da i ja idem s njim. Moj život je ništa bez njega i uopće me nije bilo briga hoću li dalje živjeti. Da me Dennis danas opet isto zamoli, sve bih isto napravila. Željela sam biti sa svojim suprugom - ispričala je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije