HOROR ZA OBITELJ

Odao je prijatelj: Djevojka ukrala karticu svojih roditelja kako bi naručila njihovo ubojstvo

Getty Images
12.09.2019.
u 19:00

Policijski službenici postaje u Umatilli uhitili su je u ponedjeljak i optužena je za poticanje na ubojstvo i krađu.

Floridska policija uhitila je 17-godišnju Alyssu Michelle Hatcher nakon što ukrala kreditnu kraticu svojih roditelja kako bi platila ubojicama da ih ubiju, piše Unilad 

Policijski službenici postaje u Umatilli uhitili su je u ponedjeljak i optužena je za poticanje na ubojstvo i krađu

.  Zlokobni plan je otkriven nakon što je neimenovani maloljetnik kontaktirao ured šerifa i obavijestio ih kako je Hatcher dala prijatelju 'dosta novca' da pronađe nekoga tko će ubiti njezine roditelje. 

Istraga je ubrzo pokazala da je tinejdžerka ukrala kreditnu karticu roditelja i koristila je kako bi napravila dvije transakcije s ciljem da pronađe osobe koje će ubiti njezine roditelje. 

Dečko uhićene 17-godišnjakinje rekao je detektivima da je Hatcher zadnji puta viđena u ponedjeljak ujutro u kući poznatoj kao okupljalište ovisnika o drogi, te gdje je ona navodno kazala da želi da tamo budu ubijeni njezini roditelji.  

Sama tinejdžerka je priznala zločin. U prvoj transkaciji podignula je 500 dolara od čega je 100 dolara potrošila na kokain, dok je ostatak dala osobi koja je trebala naći ljude koji bi ubili njezine roditelje. 

Nakon što prva osoba nije izvršila počiniti ubojstvo, Hatcher je izjavila da je dala 900 dolara nepoznatom Afroamerikancu da ubije njezine roditelje. 

Istraga je u tijeku, piše Unilad.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?