Uzavrela rasprava

Nicki Minaj zbog mišljenja o COVID cjepivu u raspravi s britanskom vladom i Bijelom kućom

nicki minaj
reuters
17.09.2021.
u 07:24

Popularna američka reperica i pjevačica Nicki Minaj (38) na Twitteru je otkrila kako se još nije cijepila te kako radi vlastita istraživanja o cjepivu protiv koronavirusa. Zatim je sa svojim pratiteljima kojih ima 22,6 milijuna podijelila priču kako se njezin rođak odbio cijepiti jer je njegov prijatelj imao ozbiljne posljedice nakon cijepljenja. Naime, Minaj tvrdi da je postao impotentan i da su mu otekli testisi.

Zbog te izjave presica o stanju s koronavirusom u Velikoj Britaniji na kojoj su bili premijer Boris Johnson i glavni liječnik Chris Whitty postala je rasprava o Minajinoj objavi na Twitteru. Whitty je na tu temu rekao kako "postoje brojni mitovi koji cirkuliraju od kojih su neki očito smiješni". Dodao je kako su neki mitovi jasno osmišljeni da uplaše ljude, a ovo je jedan od njih te kako bi se superzvijezda trebala sramiti zbog toga što je napisala. 

Premijer Johnson je rekao kako "nije toliko upoznat s djelima Nicki Minaj koliko bi vjerojatno trebao biti". Dodao je da radije sluša drugu ženu istog imena, "superzvijezdu opće prakse" Nikki Kanani, koja je intenzivno uključena u vladinu kampanju cijepljenja. Međutim, slavna reperica mu nije ostala dužna pa mu je kasnije  poslala glasovnu poruku, s engleskim naglaskom, tvrdeći da je rođena u Britaniji i da je na sveučilište otišla s Margaret Thatcher, iako su obje tvrdnje neistinite. 

Povrh svega, u raspavu se uključila i Bijela kuća te je pozvala slavnu repericu na razgovor  kako bi joj odgovorili na sva njezina pitanja vezana uz cjepivo protiv bolesti COVID-19 što je Nicki Minaj također objavila na Twitteru. 

"Osoblje Bijele kuće pozvalo me na razgovor i mislim da je to korak u pravom smjeru. da, otići ću. Odjenut ću se u ružičasto baš kao u filmu "Plavuša s Harvarda" i svima će biti jasno da sam ozbiljna. Postavljat ću pitanja u ime osoba koje su ismijavane zbog toga što su jednostavno ljudi. #BallGate dan treći", napisala je Nicki Minaj.

Magazin People kontaktirao je glasnogovornika Bijele kuće da se uvjeri je li pjevačica uistinu pozvana u Bijelu kuću na što su dobili potvrdan odgovor.

"Postupili smo kao i sa svim drugim građanima, ponudili smo Nicki Minaj telefonski razgovor s našim stručnjacima, koji će joj vrlo ljubazno objasniti koliko je cjepivo sigurno i efikasno", objasnila je Bijela kuća. 

Inače, Nicki Minaj nije prisustvovala nedavno održanoj Met Gali jer je biti cijepljen bio uvjet za dolazak na događaj, a ona je u to vrijeme bila zaražena koronavirusom. Također se na društvenim mrežama obrušila na organizatore Met Gale poručivši im da i ako se cijepi to neće biti zbog njih, nego jer mora na putovanja i turneje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije