UMRLA TIJEKOM NOĆI

Misteriozna smrt šefice El Chapovih ubojica: Zvali su je Kim Kardashian kriminala

Foto: Facebook
1/5
18.09.2019.
u 11:30

Zbog svog atraktivnog izgleda poznata je i kao Kim Kardashian organiziranog kriminala, a radila je za meksičkog narko šefa Joaquina 'El Chapa' Guzmana prije nego što je izručen SAD-u

Claudia Ochoa Felix (35), za koju se vjeruje da je vodila El Chapovu jedinicu za ubojstva Sinaloa kartel pronađena je u mrtva u krevetu svoga ljubavnika, a preminula je pod misterioznim okolnostima.

Zbog svog atraktivnog izgleda poznata je i kao Kim Kardashian organiziranog kriminala, a radila je za meksičkog narko šefa Joaquina 'El Chapa' Guzmana prije nego što je izručen SAD-u.

Ona je pronađena mrtva u kući u gradu Culiacanu na sjeverozapadu meksičke države Sinaloa, piše The Sun.

Prema lokalnim medijima, 35-godišnjakinja je preminula tijekom noći zbog aspiracije pluća, a kako je do toga došlo još nije poznato. Naime, do aspiracije dolazi kada osoba udahne, primjerice, veću količinu vode koja odlazi u pluća te uzrokuje gušenje i smrt.


 

Prema izvješćima te je večeri bila u noćnom klubu te se kasnije vratila u kuću svoga ljubavnika. Njezin ljubavnik ispričao je da ju je pokušao probuditi, no kako to nije uspio, zvao je hitne službe.

Tužitelj Juan Jose Rios Estavillo rekao je kako je u krvi preminule žene pronađen alkohol te druge supstance te da je preminula uslijed gušenja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije