PROŠLA JE SVE

Ispovijest seksualne robinje: Silovali su me godinama, iskorištavali su nas policajci i svećenici

 Karla Jacinto
Screenshot
07.12.2016.
u 11:23

Nakon godina zlostavljanja spašena je tijekom operacije za suzbijanje trgovine ljudima

Meksikanka Karla Jacinto (24) četiri godine bila je seksualna robinja, a zbog svojih tragičnih iskustava sada putuje svijetom kako bi pomogla žrtvama seksualnog ropstva. U lipnju se obratila i Papi Franji na konferencija o trgovini ljudima. Spavala je s klijentima više od 43,000 puta u periodu između 12 i 16 godina starosti. 

Karla kaže, kako piše Independent, da je pobjegla iz disfunkcionalnog doma s 12 godina, a 10 godina stariji muškarac brinuo je za nju, obasipao je darovima, novcima i brzim automobilima.

Dan u životu prostitutke

- Dan bi započinjala oko 10 ujutro i završavala u ponoć. Muškarci su mi se znali smijati jer plačem. Zatvarala bih oči da ne vidim što mi rade, da ništa ne osjećam - priča djevojka.

Zlostavljana je bila i od policijskih službenika koji su imali ulogu autoriteta. - Ušli bi u sobu, a mi smo morale činiti sve što kažu, znalo je potrajati i tri do četiri sata. Gadili su mi se, znali su da smo maloljetnice - ispričala je. Klijentela su joj bili suci, svećenici, policajci pa je bila uvjerena da ne može pobjeći i javiti se lokalnim vlastima.

Nakon godina zlostavljanja spašena je tijekom operacije za suzbijanje trgovine ljudima. Od žrtve postala je volonterka koja pomaže djevojkama širom svijeta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije