novi posao

Godine joj ne mogu ništa! 97-godišnjakinja dobila ponudu iz snova: 'Jako sam uzbuđena'

Foto: Instagram
1/2
03.02.2019.
u 20:37

Modna ikona Iris Apfel ima novi angažman. Poslovnu ponudu dobila je od poznate modne kompanije koja vodi brigu o ljepoticama poput Gigi Hadid, Gisele Bundchen i Karlie Kloss.

Da za ostvarenje snova nikad nije kasno pokazuje i primjer 97-godišnje Iris Apfel.  Ona je modna ikona, poslovna žena, dizajnerica interijera, a odnedavno i manekenka.

Naime, vremešna Iris dobila je ponudu od IMG agencije koja je iznjedrila brojne slavne ljepotice među kojima su Gigi Hadid, Gisele Bundchen i Karlie Kloss. 

- Jako sam uzbuđena. Nikada nisam imala agenta. Oduvijek sam bila 'uradi sam' djevojka. Nikada nisam očekivala da će mi život krenuti u ovom smjeru stoga se nisam pripremala za ovo. Sve se dogodilo sasvim slučajno - izjavila je Iris.

U njezinom slučaju godine su samo broj stoga se nada da će njezin uspjeh inspirirati i druge žene starije životne dobi da porade na sebi.  

- Ne mislim da godine čine neku razliku i da bi zbog toga trebali prestati raditi. Mislim da je umirovljenje gore od smrti. Volim raditi, volim svoj posao. Žao mi je onih koji ne vole ono što rade - istaknula je Apfel i dodala da je okružena zanimljivim, kreativnim ljudima koji ju motiviraju i guraju prema naprijed.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?