Uživa s obitelji

Epski plan: Prodali sve i otišli na put po svijetu

Instagram
01.07.2016.
u 21:41

Garret i njegova Gee obitelj, koja se sastoji od supruge Jessice i dvije curice Dorothy i Manille, isprva je zamislila put od šest mjeseci po Tihom oceanu. No put se ipak malo odužio

Garret Gee je još kao student 2011. dizajnirao svoju prvu aplikaciju. Besplatno skeniranje QR kodova postalo je hit, a kasnije nadogradnje pokazale su se još uspješnijima. Osnovao je firmu Scan Inc. s kolegama Benom Turleyem i Kirkom Ouimetom. U prosincu 2014. prodali su je Snapchatu za lijepih 54 milijuna dolara.

Potom je sa svojom suprugom osmislio epski plan - prodati sve i otići na fantastičan put po svijetu. Prodali su većinu svojih stvari i zaradili 45.000 od garažne prodaje. Taj novac koriste za put.

Garret i njegova Gee obitelj, koja se sastoji od supruge Jessice i dvije curice Dorothy i Manille, isprva je zamislila put od šest mjeseci po Tihom oceanu. No put se ipak malo odužio. Njihova djeca upoznala su različite kulture, a oni su sretni što i njima i sebi mogu priuštiti takva iskustva.

Sam Garret smatra da je to jedan od načina da naučite dijete "da bude ljubazno, ima otvoren um i otvoreno srce prema drugima te da cijeni ljepotu ovog svijeta", ispričao je za Bravo TV. 

Ova obitelj proputovala je velik dio svijeta i svoje doživljaje objavljuje na svom blogu The Bucket List Family, ali i na Instagramu i YouTubeu.

Na svom putu su pomagali drugim roditeljima, sirotištima i djeci u školovanju. Svoje donacije žele zadržati u tajnosti, ali to je način na koji žele obilježiti svoj život - ne fokusirati se samo na sebe, već prvenstveno na druge. 

Nije im uvijek bilo lako - Garret se zarazio i Zika virusom. Bilo je i puno "hejterskih" komentara s kojima tata izlazi na kraj nešto lakše nego mama. Mnogi kritiziraju naše roditeljstvo, ali na kraju dana znam da smo inspiracija mnogima, ispričala je Jessica.

Trenutno su u SAD-u, a u narednih šest mjeseci planiraju doći i u Hrvatsku. Na toj ruti su i Južna Koreja, Kina, Nepal, Butan, Češka, Grčka, pa Hrvatska i potom Zapadna Europa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?