MALENI JUNAK

Dječačić (6) spasio mlađu sestru od psa pa zadobio 90 šavova - liječnici mu poklonili uklanjanje ožiljaka

13.01.2021.
u 14:20

Stao je ispred svoje sestre kako bi je spasio od podivljalog psa te zadobio brojne ožiljke.

Bridger Walker, iz Cheyennea u Wyomingu, riskirao je svoj život kako bi spasio svoju mlađu sestru od psa koji ih je napao u srpnju 2020. godine. Zadobio je nekoliko ugriza za glavu i lice, a trebalo mu je više od 90 šavova nakon što je hitno prebačen u bolnicu, kako prenosi Unilad

Njegova teta objavila je ovu priču na Instagramu: "Moj nećak je heroj koji je spasio svoju mlađu sestru od napada psa. Stao je ispred nje i pustio da pas ugrize njega samo kako bi sačuvao nju."

Na pitanje kako se odlučio na ovaj potez, Bridger je rekao: "Ako je netko trebao umrijeti, mislio sam da sam to ja." Nakon što ga je pas napao, uhvatio je svoju sestru za ruku i počeo trčati, kako je Večernji list već pisao.


Šest mjeseci nakon napada, ožiljci malog junaka blijede, zahvaljujući pomoći tima poznatih liječnika koji su se dobrovoljno javili da ga liječe pro bono nakon što su čuli njegovu priču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teila Walker (@teilawalker)


- Bridger me nadahnuo i u vrijeme kada je toliko negativnosti okruživalo svijet, pružao je nadu i predstavljao sve dobro. Moja je najveća privilegija pokušati pomoći i premda će nekolicina od nas možda dobiti zasluge, ova je priča više o dermatološkom svijetu koji se okupio kako bi pomogao dječačiću koji je uistinu heroj - ispričao je liječnik Bhanusali, koji je laserom uklonio ožiljke s Bridgerova lica.

Drugi put je liječenje primio u listopadu 2020. od dr. Maughan, koji je rekao: - Bridger je takva inspiracija u ovim teškim vremenima. Njegova hrabrost i odvažnost zaslužuju svako priznanje. 

- Dr. Bhanusali i ja smo blagoslovljeni što smo bili dio njegova oporavka i osjećamo se privilegiranim što ćemo moći koristiti našu stručnost kako bismo pomogli njegovim ožiljcima da zacijele najbolje što mogu - dodao je. 

Njegova je teta rekla da je obitelj ostala u kontaktu s vlasnikom psa i rekla da su to 'sjajni ljudi koji nisu bili ništa drugo nego dobri i ljubazni prema Bridgeru i njegovoj obitelji'. 

- Uopće ne osjećamo ogorčenost prema njima, ako išta, došlo je samo do povećanja ljubavi između naših obitelji kao rezultat ovog problema - dodala je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?