INDIJA

Brat mučio svoju sestru dvije godine - policija ju zatekla u vlastitom izmetu

19.09.2018.
u 12:45

Policajci su nesretnu gospođu pronašli kako leži u svom izmetu, toliko izgladnjelu i izmučenu da nije mogla ni stajati na nogama, niti je mogla ikoga prepoznati

Indijski policajci ostali su zatečeni, nakon što su u Delhiju na poziv susjeda, zatekli 50-godišnjakinju u neljudskim uvjetima u njenom stanu. 

Policajci su nesretnu gospođu pronašli kako leži u svom izmetu, toliko izgladnjelu i izmučenu da nije mogla ni stajati na nogama, niti je mogla ikoga prepoznati.

'Bila je stara oko 50 godina, no izgledala je kao da joj je 90', izjavila je šefica policije Swati Maliwal.

Nakon istrage, policija je utvrdila da je za sve kriv njen brat koji ju je zarobio u stanu te je izgladnjivao i mučio pune dvije godine, no nisu još utvrđeni razlozi ovog horora kojeg je priuštio vlastiti brat svojoj sestri.

Kada je policija na dojavu susjeda došla ispred stana, njen brat i njegova žena nisu im htjeli otvoriti te su ih nasilno potjerali, no policija je onda preko susjednog balkona uspjela nekako doći do stana i spasiti gospođu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije