LOS ANGELES

Arnold Schwarzenegger imao prometnu nesreću: Šokantne fotografije sa lica mjesta

22.01.2022.
u 09:02

Glumac Arnold Schwarzenegger doživio je prometnu nesreću u Los Angelesu, potvrdio je njegov glasnogovornik, piše BBC.

U sudaru četiri vozila, koji se dogodio u petak popodne, jedna osoba je zadobila ozljede, priopćila je policija Los Angelesa.

Slike sa lica mjesta prikazuju SUV na vrhu najmanje dva vozila na raskrižju u Brentwoodu. Glumac se može vidjeti kako stoji u blizini.

Policija je priopćila kako nema uhićenja i isključila je umješanost droge i alkohola.

Policajci nisu identificirali umiješane, ali glumac i bivši glasnogovornik guvernera Kalifornije potvrdio je za "Los Angeles Times" da je vozio SUV kada se incident dogodio.

U izvještaju policije, koji je vidio CBS Los Angeles, kaže se kako je vozač SUV-a bio "blizu raskrižja Bulevara Sunset i Avenije Allenford, kada je došlo do sudara sa crvenim Priusom koji se okretao dok se nastavljao kretati kroz "crvenu strelicu", signal za skretanje lijevo."

Dodaje se kako se SUV otkotrljao na Prius i na kraju udario u još dva vozila.

Jedna osoba je kolima Hitne pomoći prebačena u bolnicu, priopćila je policija, ali se smatra da ozljede nisu opasne po život.

Schwarzeneggerov glasnogovornik potvrdio je kako je glumac neozlijeđen i da je razgovarao sa hitnim službama i ozlijeđenom osobom.

Istraga o nesreći je u tijeku.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?