upozorenje

Anonymousi najavili 3. svjetski rat

09.05.2017.
u 16:48

Tvrde da će u rat biti uvučene 3 velesile, dok će ostale dražve morati izabrati stranu

Skupina Anonymous objavila je novi video u kojemu tvrde kako će već sljedeće godine doći do Trećeg svjetskog rata.  

Anonymousi su upozorili na tenzije na korejskom poluotoku koje će dovesti svijet do katastrofalnih posljedica. - Pripremite se za ono što dolazi, upozorili su u video uratku kojeg su objavili na YouTube-u. 

Naglasili su i kako će Treći svjetski rat biti "globalno razarajući, kako na okolišnoj tako i na ekonomskoj razini". Tvrde da će u rat biti uvučene 3 velesile, dok će ostale države morati izabrati stranu.

- Gledamo kako svaka zemlja povlači svoje strateške poteze, ali za razliku od prijašnjih svjetskih ratova, iako će biti vojnika na tlu, ova borba će biti žestoka, brutalna i brza. Ovo je stvarni rat s globalnim posljedicama, u koji su uvučene tri velesile. Druge nacije će biti prisiljene birati stranu, rekli su Anonymousi. Tajanstvena skupina citirala je izvještaje u kojima Kina upozorava svoje građane da napuste Sjevernu Koreju, nedavna testiranja interkontinentalnih balističkih projektila od strane SAD-a te slanje vojske SAD-a u Australiju.  

- Kinezi žele izbjeći rat. Samo ovog tjedna kineski dužnosnici su SAD-u i Sjevernoj Koreji, nakon brojnih pokušaja smirivanja tenzija, rekli da izazivati jedni druge. Kinezi polako gube strpljenje, objavili su. Upozorili su na nepredvidljivost američkog predsjednika Trumpa te istaknuli važnost sastanke njega i Dutertea.

- Nepredvidivi Donald Trump je rekao kako bi bila čast sastati se s Kim Jong-unom, ali Spice je ublažio taj komentar govoreći kako do sastanka vjerojatno neće skoro doći. Također, kada predsjednik Trump krene pozivati ljude poput Rodriga Dutertea, kako bi vidio da su na istoj strani, onda se moramo zapitati, zaključuju Anonymousi.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije