Zajednički pothvat

Američki par pretvorio trošnu kolibu u dom iz snova

28.06.2020.
u 17:05

Sophie-Claire Hoeller i njen muž Tim uložili su dosta truda kako bi ostvarili svoj san.

Avanturistički par je proveo nekoliko mjeseci na putovanju Australijom, a vjenčali su se u Montauku na Long Islandu u New Yorku, mjestu koje ima nekoliko lijepih plaža. U Hamptonsu su kupili plac, a zbog visokih cijena nekretnina su morali biti kreativni s budžetom. Odlučili su se za trošnu kolibu koju su odlučili sami renovirati.

"Kada smo vidjeli kolibu koju sada zovemo The Surf Cabin, to nije bila ljubav na prvi pogled. Prilikom prve posjete, sve je bilo puno prašine i smeća, a pod je bio u lošem stanju. No, oboje smo shvatili da koliba ima veliki potencijal", izjavila je Sophie-Claire.

U razdoblju od devet mjeseci neiskusni par je uspio renovirati kolibu i od nje napraviti dom iz snova. U unutrašnjosti su ostavili samo vanjske zidove, sve ostalo su izbacili i krenuli gotovo ispočetka. Projekt je gotovo završen, a preostali su samo neki završni detalji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije