CRNA GORA

Abazović: Građanima ne zamjeram, onima što podstiču mržnju, a sjede u foteljama, uvijek ću reći gdje im je mjesto

22.01.2022.
u 12:19

Svi su dobrodošli: Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Albanci, Hrvati, pravoslavci, katolici, muslimani..., napisao je Abazović na Facebooku

Potpredsjednik Vlade i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je kako ne zamjera građanima na ružnim riječima, ali kako će onima koji, kako je rekao, podstiču mržnju a sjede u foteljama, uvijek reći gdje im je mjesto.

- Koračajmo putem pomirenja i izađimo iz matrice prošlosti. Ne zamjeram građanima ružne riječi i branim njihovo pravo da prosvjeduju i iskažu nezadovoljstvo. Mnogo se nepravde nagomilalo godinama, pa je logična i neka takva reakcija. Ipak, onima koji podstiču mržnju, a sjede u foteljama, ću uvijek reći gdje im je mjesto - naveo je Abazović na Facebooku.

Kazao je kako će, ako budu u prilici da formiraju vladu, to biti vlada pomirenja.

- Svi su dobrodošli: Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Albanci, Hrvati, pravoslavci, katolici, muslimani... Nije važna pripadnost već ideja! Izađimo iz matrice - pomirimo Crnu Goru i gledajmo naprijed! Budite sigurni da može Crna Gora - zaključio je on.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?