NBA

Zubac se vratio na parket, Clippersi preokrenuli

21.04.2021.
u 09:38

Ivica Zubac odigrao je jednu od ključnih uloga u tijesnoj pobjedi LA Clippersa u Portlandu, devetoj u posljednjih 10 utakmica, prenosi Index.hr.

Clippersi su slavili 113:112, iako su nepune dvije minute prije kraja bili u minusu od šest poena. Tada se u igru vratio Zubac, a njegova je momčad serijom 10:3 preokrenula susret.

Zubac je donio čvrstinu i kontrolu skoka, koja je bez njega na parketu bila na strani Blazersa. Čim je ušao, uhvatio je obrambeni skok, a u nastavku akcije položio na asistenciju Paula Georgea.

George je bio apsolutno najvažniji igrač preokreta jer je zaslužan za svih 10 poena u spomenutoj seriji - osam je zabio sam, a za dva je asistirao Zupcu. Završio je s 33 poena i 11 skokova.

Zubac je na parketu proveo 28 minuta i postigao 10 poena uz šut 5/9, ali je, nekarakteristično, promašio oba slobodna bacanja. Uhvatio je ukupno šest skokova, a imao je i dvije asistencije, dvije blokade i jednu izgubljenu loptu.

Ovom su se pobjedom Clippersi učvrstili na trećem mjestu Zapada s omjerom 41-19.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije