Premijer liga

Zrinjski slavio u velikom derbiju protiv Sarajeva

23.07.2017.
u 21:11

Tek je treći puta od kada je Premijer lige Zrinjski uspio svladati Sarajevo na njihovom terenu. Prošlogodišnji prvaci BiH su pobijedili na neugodnom Koševu 2:1, a junaci pobjede su bivši igrač Sarajeva, Bilbija, te Filipović, dok je utješni pogodak za domaćine postigao Velkoski iz jedanaesterca. 

Zrinjski je poveo već u petoj minuti. Jović je prošao po desnoj strani i uputio udarac, no njega je obranio Pavlović i loptu odbio na 11 metara gdje se nalazio nadolazeći Bilbija te lijevom nogom zabio za 1:0, piše Goal.

Gosti su zatim nastavili prijetiti, a Jović i Todorović su imali najbolje prilike, dok je za domaćine dobru šansu propustio realizirati Hebibović. No, pred sam kraj prvog poluvremena, u 45. minuti, izjednačilo je Sarajevo iz jedanaesterca. Katanec je nakon jedne duge lopte na otprilike šest metara od gola srušio Rahmanovića, a sudac Petrović je pokazao na bijelu točku. Siguran s nje je bio Velkoski. Poslao je loptu u jednu, a vratara u drugu stranu. 

Potez utakmice je u nastavku napravio mladi Čavar. U 57. minuti je sa sredine terena poslao loptu poput Inieste, Filipoviću koji je pobjegao Bekiću i matirao Pavlovića za novo vodstvo Zrinjskog na Koševu, ali i ispostavilo se za konačan rezultat. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije