Liga za prvaka

Zrinjski i Željo u Mostaru odigrali bez golova

zrinjski
Foto: Stojan Lasić
1/3
05.04.2017.
u 20:33

Utakmicu u 2. kolu Lige za prvaka odigrali su u Mostaru Zrinjski i Željezničar, a na kraju pobjednika u jednoj jako slaboj utakmici nije bilo, 0:0. 

Prvo poluvrijeme susreta u Mostaru nije ponudilo gotovo ništa. Domaći tim je bio nešto aktivniji, više su pritiskali obranu Plavih, ali udarci s preko 25 metara nisu bili prijetnja za Vedrana Kjosevskog, piše sportsport.ba. 

Najbolju priliku u prvom poluvremenu imali su gosti iz Sarajeva. Na samom kraju Blagojević je dobro ubacio iz kornera, a udarac Miroslava Stevanovića odlazi pored stative gola Zrinjskog. Na odmor se otišlo bez golova, a na početku drugog dijela Zrinjski je nastavio s nešto boljom igrom. Imali su nešto konkretnije napade, a vrijedi izdvojiti i udarac Jasmina Mešanovića kojeg lagano hvata Kjosevski. 

Ostatak meča donisi veoma nervoznu igru s dosta prekida i oštrih startova. Veliku priliku za domaće ponovno je propustio Jasmin Mešanović, čiji udarac u prvoj minuti nadoknade iz dobre pozicije dobro brani Kjosevski. Ostalo je do kraja 0:0, te će ova dva tima uz FK Sarajevo do kraja sezone voditi veliku borbu za naslov prvaka. Ova utakmica nije opravdala očekivanja, utakmica je bila loša i negledljiv, a rezultat od 0:0 je najerealniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije