IZJAVE NAKON MEČA

Žižović: Čudna ili ne, najslađa pobjeda; Dudić: Vidjeli smo surovost nogometa

31.10.2020.
u 19:44

Treneri Zrinjskog i Veleža Mladen Žižović i Feđa Dudić na konferenciji za medije istakli su svoje viđenje mostarskog derbija koji je pripao Plemićima koji su na kraju slavili rezultatom 3:1.

Žižović je rekao kako je njegov tim uoči ove utakmice imao puno motiva.

"Sasvim zaslužena pobjeda Zrinjskog, čudna ili ne, ali je najslađa. Ja sam bio sudionik ovog derbija i znam što ovom gradu to znači i našim navijačima, imali smo puno motiva, počevši od utakmice u Vrapčićima te smo na jedan fer, korektan i sportski način dočekali svoju priliku i iskoristili je. Do pobjede smo došli planski i organizirano, čestitam igračima na fer i korektnoj igri", rekao je Žižović i nastavio:

"Imali smo puno problema, ali moram istaknuti kako je Nemanja s jednim treningom i jednom zdravom nogom začepio usta kritičarima. Više smo željeli pobjedu i to je rezultiralo ovom pobjedom".

S druge strane, Dudić je istaknuo da je Velež bio bolji tim, ali da je Zrinjski zasluženo slavio na kraju.

"Čestitam Zrinjskom na pobjedi. Vidjelo smo danas surovost nogometa, prvo poluvrijeme smo imali potpunu dominaciju, iz nikakve greške smo primili gol i sve se prelomilo na njihovu stranu. Opet im čestitam, vratile su im se neke druge utakmice, mi smo igrali, Zrinjski je zabijao golove. Utakmica je bila dobra, gledljiva i kamol sreće da je više ovakvih utakmica kod nas", kazao je Dudić i nastavio:

"Bilo je tenzija, ali na kraju je sve prošlo korektno i te stvari treba pohvaliti."

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije