Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Sport

Željezničar sutra predaje žalbu zbog neizdavanja licence za UEFA natjecanje

13. svibnja 2019. u 21:13 0 komentara 43 prikaza

Član Upravnog odbora Željezničara Mirza Ustamujić najavio je da će taj klub sutra predati žalbu Drugostupanjskom pčovjerenstvu za licenciranje Nogometnog saveza BiH zbog odluke Prvostupanjskog povjerenstva da im ne izda licencu za UEFA natjecanja.

Istaknuo je da smatra da je Željezničar žrtva određenih mešetara budući da je izvršio svoje obveze u predviđenom roku, te najavio tužbe protiv svih članova Prvostupanjskog povjerenstva za licenciranje.

Ustamujić smatra da određene lobističke grupe eliminacijom Željezničara pokušavaju omoguće plasman u UEFA natjecanje nekim ekipama koje to nisu uspjele izboriti na terenu.

Precizirao je da je sporni dug u slučaju Slavke Petrovića izmiren na vrijeme, a da su u Željezničaru naknadno upoznati da ta uplata realizirana te su uplatnica i dopis banke dostavljeni NSBiH.

- Nije postojala namjera da se izbjegne plaćanje a dodatno zabrinjava da je isto povjerenstvo u istom sastavu, na osnovu identičnih pravilnika za Premijer ligu i UEFA takmičenja, Željezničaru daju saglasnost za nastupe u Premijer ligi - rekao je Ustamujić.

Naglasio je da će Željezničar, ukoliko Prvostupanjsko povjerenstvo za licenciranje donese istu odluku kao i Prvostupanjsko, nastaviti već započete aktivnosti prema UEFA-i i FiFA-i.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.