Šveđani prejaki

Željezničar se porazom oprostio od Europe

20.07.2017.
u 21:06

Nakon što se jučer Zrinjski oprostio od Europe, danas je isto primoran napraviti i Željezničar. Poraženi su 2:0 u gostima kod švedskog AIK-a, a pošto je prvi susret prošli tjedan završio bez golova, Željo se oprašta od Europske lige, piše Goal.

Sjajno se Željezničar držao u prvom poluvremenu. Jedino je obrana BiH momčadi zaspala na trenutak u 26. minuti kada je pred gostujuća vrata stigao Markkanen, ali veoma izglednu priliku pretvorio u promašaj pa su mreže mirovale do poluvremena. 

U drugom dijelu, Željo je pokleknuo već u trećoj minuti nastavka. Nakon slobodnog udarca s otprilike 17 metara uslijedio je nabačaj na drugu stativu gdje se najbolje snašao Johannson i doveo domaćine u vodstvo. Željko je izjednačiti mogao Nikolić, ali njegovi udarci u 72. i 77. minuti nisu bili dovoljno precizni. Konačan rezultat od 2:0 je postavio Gotiom u 85. minuti pa švedskoj momčadi slijedi dvoboj protiv Brage u 3. pretkolu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije