službeno

Željezničar ostao bez licence, Radnik iduće sezone igra Europsku ligu

Željezničar
27.05.2019.
u 20:26

Radnik će iduće sezone igrati UEFA-inu Europsku ligu nakon što Drugostupanjsko povjerenstvo za licenciranje Nogometnog saveza BiH i službeno nije izdalo licencu Željezničaru, potvrđeno je na Facebook stranici kluba iz Bijeljine, piše Klix.ba. 

Drugostupanjsko povjerenstvo za licenciranje NSBiH potvrdilo je nedavnu odluku Prvestupanjskog povjerenstva koje zbog neizmirenih obveza prema bivšem treneru Slavki Petroviću nije izdalo licencu Željezničaru za nastup u Europi naredne godine. 

Plavi su četiri dana zakasnili s uplatom otpremnine na ime otkaza koji je uručen Slavki Petroviću, a zbog toga iduće godine nemaju pravo nastupati u Europi i umjesto njih BiH će u Europskoj ligi predstavljati Radnik iz Bijeljine.

Radnik je nedavno završenu sezonu Premijer lige BiH završio na petom mjestu, a oni su na svojoj službenoj Facebook stranici objavili da će iduće godine igrati u ovom europskom natjecanju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije