skijanje

Zbog loših vremenskih uvjeta otkazan slalom u Yuzawa Naebi

Reuters/Pixsell
23.02.2020.
u 10:30

Organizatori su nekoliko puta odgađali start utrke, a budući da se vremenski uvjeti nisu popravili na kraju su otkazali utrku na kojoj je trebalo nastupiti četvero hrvatskih skijaša - Filip Zubčić, Istok Rodeš, Elias Kolega i Matej Vidović

Slalom skijaša za Svjetski kup u japanskoj Yuzawa Naebi, koji je trebao biti održan u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu, otkazan je zbog loših vremenskih uvjeta.  

 Prva vožnja trebala je početi u 2 sata, a druga u 5 sati u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu.

Organizatori su nekoliko puta odgađali start utrke, a budući da se vremenski uvjeti nisu popravili na kraju su otkazali utrku na kojoj je trebalo nastupiti četvero hrvatskih skijaša - Filip Zubčić, Istok Rodeš, Elias Kolega i Matej Vidović.  

Dan ranije, u subotu, Filip Zubčić je u Yuzawa Naebi slavio u veleslalomu, ostvarivši svoju prvu pobjedu u Svjetskom kupu.

Ujedno, on je prvi hrvatski pobjednik u veleslalomu uopće. Hrvatska je na pobjedu u utrkama Svjetskog kupa čekala od ožujka 2013., kada je Ivica Kostelić slavio u slalomu u Kranjskoj Gori.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije