PODRŠKA

Zajedno od školskih dana: Ovako je supruga Ivanu Perišiću čestitala kad je postigao gol

Instagram
23.06.2021.
u 17:21

Uz fotografiju svog supruga kako slavi postignuti gol Josipa je napisala: Poklonite se kralju.

Kada je Ivan Perišić u sinoć odigranoj utakmici protiv Škotske u 77. minuti zabio treći pogodak cijela Hrvatska je viknula jedan veliki bravo za ulazak hrvatske reprezentacije u osminu finala.

Nema sumnje kako je u tom trenutku na Perišića najponosnija bila njegova obitelj, a supruga Josipa i javno je to dala do znanja objavom na Instagramu. Uz fotografiju svog supruga kako slavi postignuti gol Josipa je napisala: Poklonite se kralju.

Foto: Instagram

Ljubavna priča Ivana i Josipe je zbilja posebna i traje od njihovih školskih dana i vremena kada su sjedili u istoj klupi. Josipa je uz Ivana od njihovih tinejdžerskih dana i njegovih nogometnih početaka i ovaj par u braku je od 2012. godine i imaju svoje djece, Leonarda kojem je devet i Manuelu koja ima sedam godina.

Prije devet godina brak su sklopili samo kod matičara, a prošle godine odlučili su se i crkveno vjenčati. Crkveni obred vjenčanja održao se u Grohotama na otoku Šolti. Vjenčao ih je don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila, nakon toga su za obitelj slavlje priredili u hotelu Martinis Marchi Heritage.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?