Legendarni Niko Pulić

Za priliku života izdvojio 150 tisuća eura, a sad je u teškom stanju na intenzivnoj

niko pulić
17.04.2021.
u 09:00

Legendarni hrvatski vozač Niko Pulić (57) konačno je ostvario svoju želju da utrke prestižnog WRC relija vozi u svojoj Hrvatskoj, no tu su mu želju otele posljedice borbe protiv koronavirusa.

Naime, proslavljenom europskom i hrvatskom prvaku dijagnosticiran je koronavirus, a nakon toga zadobio je težak oblik upale pluća te je trenutno na intenzivnoj njezi, u vrlo teškom stanju.

- Nije dobro. Na kisiku je nekoliko posljednjih dana, ali ne i na respiratoru. Ima tešku upalu pluća na oba krila, kisik mu je nizak. Po doktorima stanje je loše i za sada nema pomaka na bolje - rekao je Nikin sin Ivan iz dubrovačke bolnice Sv. Vlaho za Sportske novosti. 

- Stanje mu bi se trebalo sada početi popravljati. Idemo iz dana u dan s vjerom da će doći do pomaka na bolje - dodao je Ivan Pulić.

Niko je trostruki uzastopni prvak Europe te višestruki hrvatski prvak na brdskim stazama te je cijelog života čekao da najprestižnija reli utrka svijeta dođe u Hrvatsku. 

Za utrku koja će se održavati od 22. do 25. travnja u Karlovačkoj županiji se strahovito ozbiljno pripremao, toliko ozbiljno da je za automobil izdvojio 150.000 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije