USKORO SE VRAĆA

White otkrio: On je jedan od najpodcjenjenijih boraca u UFC-u

DPA/Pixsell
12.08.2018.
u 13:45

Pobijedi li Khabiba, Irac će postati prvi borac koji je svladao neporaženog Dagestanca (26-0) i prvi koji je po drugi put postao prvakom u UFC-ovoj lakoj kategoriji.

Jednom kada 6. listopada ponovno zakorači u oktogon, Conor McGregor će upisati svoj prvi MMA nastup nakon gotovo pa dvije godine, piše Fightsite. 

'The Notorious' se na UFC 229 priredbi vraća za borbu protiv aktualnog prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova i to u meču za koji se vjeruje da bi mogao porušiti sve rekorde gledanosti.

Pobijedi li Khabiba, Irac će postati prvi borac koji je svladao neporaženog Dagestanca (26-0) i prvi koji je po drugi put postao prvakom u UFC-ovoj lakoj kategoriji.

Bez obzira na sve što je McGregor postigao u svojoj dosadašnjoj karijeri tijekom koje je izrastao u zaštitno lice i najveću zvijezdu ovog sporta, Dana White tvrdi da se radi o jednom od najpodcjenjenijih boraca iz UFC-ovog oktogona.

- Smiješno je ovo reći kada pogledate njegovu popularnost, ali mislim da je Conor McGregor jedan od najpodcjenjenijih boraca u UFC-u. Svaki put kad se bori s nekim novim, a taj netko je hrvač ili bilo što drugo, onda se na tu borbu gleda kao na onu koju će izgubiti. Sjetimo se samo kako je rekao da će nokautirati Josea Alda u prvoj rundi. To je i učinio...

- Mnogi su mislili da će izgubiti od Eddieja Alvareza zbog njegovog stila i hrvanja, a pogledajte kako je izgledao u tom meču. Svi su vjerovali i da je Chad Mendes zbog hrvanja taj koji će ga pobijediti, ali onda su nakon Conorove pobjede okrenuli priču na to da Mendes nije imao dovoljno vremena za trening. Lista s primjerima je poduža - izjavio je White gostujući na UFC Unfiltered podcastu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije