VRUĆA GLAVA

Vidno ljutiti izbornik Horvat: Ni za čime ne žalim, najvažnije mi je da mi dečki vjeruju

horvat cindrić
PIXSELL
22.01.2022.
u 22:33

Danska je pobijedila Hrvatsku 27:25 i bez obzira na poraz, moglo se vidjeti da izabranici Hrvoja Horvata imaju potencijal, samo da ih ne remete "vanjski faktori".

- Apsolutno nemam što zamjeriti, spojili smo samo jedan i pol trening u ovom sastavu. Dečki su bili sigurni u sebe, borili su se i mislim da su svi dali sve od sebe. Pokazali smo veliko srce, tako je bilo cijeli turnir - rekao je izbornik za RTL pa nastavio:

- Već sam rekao prije utakmice, uzmite njima 13-14 igrača i nama sve vratite pa ćemo vidjet. Vidjeli ste Francuze, otpala su im trojica igrača i uvjerljivo su izgubili.

Hrvatska izgubila od Danske i ispala iz utrke za medalju na Europskom prvenstvu | Autor : Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Crna Gora je bila težak udarac, no čini se da bi u ovakvom izdanju kao s Dancima sve izgledalo drugačije.

- Žalim zbog dečkiju koji su u karantenama i testiraju se, dođu na dan ili dva pa moraju doma. Ni za čime drugim ne žalim - kazao je vidno ljutiti Horvat.

Frustriran je zbog koronavirusa, ali i kritika s kojima se suočava.

- Izrazito sam se veselio prvenstvu i htio napraviti neke stvari za budućnost, ali ispala je improvizacija. Na ovo se ne može utjecati. To nam nije bio plan. U takvim okolnostima slagati momčad nije lako, ali dečki su pokazali srce. Pokušali smo se taktički nadmudrivati, ali to nije bilo lako u ovim okolnostima.

Ostale su dvije utakmice, no optimizam ostaje, nešto se i dobilo na ovom prvenstvu.

- Najvažnije mi je da mi dečki vjeruju, a ne bi ovako igrali da mi ne vjeruju. Imamo glavu i rep, radimo točno i ciljano - kazao je Horvat i time odgovorio kritičarima koji mu spočitavaju neke stvari.

Istaknuo je na kraju posebno Tina Lučina i naglasio da Hrvatska ima veliku budućnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije