KULTNI STADION

VIDEO Užas u Čileu! Dio konstrukcije stadiona urušio se na tribinu s navijačima

30.09.2022.
u 21:07

Okupili su se na kultnom Monumental stadionu u velikom broju i dok su navijali i 'nabrijavali' svoje miljenike dogodila se grozna nesreća

Prva momčad čileanskog nogometnog prvenstva Colo Colo za vikend će odigrati veliki derbi protiv šestoplasirae Universitad Catolice, a njihovi strastveni navijači odlučili su im dati podršku uoči derbija na treningu.

Okupili su se na kultnom Monumental stadionu u velikom broju i dok su navijali i 'nabrijavali' svoje miljenike dogodila se grozna nesreća. Jedan dio tribine se urušio, ali prema prvim vijestima iz Čilea srećom nema teže ozlijeđenih navijača, ali su neki od navijača s tribine zatražili liječničku pomoć.

Internetom kruže kraće snimke navijača koji su bili na stadionu u trenutku urušavanja dijela konstrukcije, ali trenutno nije poznato kako i zbog čega je došlo do urušavanja. Pretpostavlja se da je razlog jedan od čestih problema na tribinama latinoameričkih klubova, a to je prenapučenost. Često je na tribinama puno više ljudi nego što konstrukcija može podnijeti pa dođe do ovakvih nezgoda.

 

>> Kako se sve to dogodilo možete pogledati OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?