UŽASNA OZLJEDA

VIDEO Pukla mu oba koljena kad je pokušao dići 400 kg

14.08.2020.
u 08:33

Sedykh je, hitno odveden u bolnicu gdje su mu liječnici u operaciji koja je trajala punih šest sati spašavali koljena

Ruskom dizaču utega Alexanderu Sedykhu dogodila se istinski užasna i neopisivo bolna ozljeda...

Sedykh je rekorder Rusije, a u ruskoj prijestolnici Moskvi održava se Europskom prvenstvu u powerliftingu. Nesretni Alexander je krenuo dizati 400 kilograma i... pukla su mu oba koljena!

Sedykh je, hitno odveden u bolnicu gdje su mu liječnici u operaciji koja je trajala punih šest sati spašavali koljena, piše 24sata.hr. 

U nesreći je velika sreća što se zbog težine sporta asistenti uvijek nalaze na pola metra od natjecatelja pa su svojom reakcijom spriječili da se dogodi još stravičnija ozljeda kičme, glave... Bogzna s kakvim posljedicama.

Sada se predviđa kako će opet moći hodati, ali zdravorazumska logika sugerira kako je sa dizanjem stotina kilograma za Sedykha - gotovo.

Čovjek je već dao i prvu izjavu:

- Koljena su opet na mjestu, kvadricepsi su sašiveni. Sad najprije čekanje da sve zaraste, a onda... Onda ću opet morati učiti: hodati! Jedno je sigurno, znam gdje ću biti i što ću raditi sljedeća dva mjeseca, rekli su mi liječnici. Nepomično ležanje u bolnici glavni je preduvjet da uopće krenem u oporavak - rekao je Alexander Sedykh.

Upozoravamo da je snimka UZNEMIRUJUĆA:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije