SJURIO SE NA TRAVNJAK

VIDEO Dječak ukrao loptu prije početka utakmice i uspio pobjeći s njom na tribine!

28.11.2021.
u 20:09

Prije početka susreta u kojem je Liverpool slavio 2:0 pogocima Alcantare (52') i Salaha (70'), mladi navijač engleske momčadi utrčao je na travnjak, uzeo loptu i odjurio natrag na tribine

Utakmica Liverpoola i Porta za engleskog velikana nije imala rezultatski značaj jer prvo mjesto i prolaz skupine Lige prvaka bili su osigurani, zbog čega ne čudi da je u danima nakon nje centar pažnje okupirao jedan dječak... 

Prije početka susreta u kojem je Liverpool slavio 2:0 pogocima Alcantare (52') i Salaha (70'), mladi navijač engleske momčadi utrčao je na travnjak, uzeo loptu i odjurio natrag na tribine dok ga je u tome pratio jedan mališan koje je stigao na travnjak u pratnji nogometaša. U njegovu bijegu i zadržavanju lopte pomogli su mu drugi navijači. 

I dok ga neki zbog tog kritiziraju, drugi ga podržavaju i ne uzimaju mu za zlo. Jednostavno, čini se da je mališana povela pjesma "You'll Never Walk Alone", ambijent i bez razmišljanja se sjurio po uspomenu za cijeli život. 

Ipak, treba mu nakon svega objasniti da tako nešto baš i ne prolazi te da je malo stariji, vjerojatno bi bio ispraćen sa stadiona, a potom bi dobio nekoliko godina zabrane pojaviti se na njemu.


Pogledajte kako je mališan uspio u svom nestašluku OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije